+36 1 999 6900

IaaS felhőszolgáltatás

Az Infrastructure as a Service szolgáltatásunk alapköve a könnyű felhasználhatóság. Szerettünk volna, hogy önmagában a technológia alkalmazhatósága ne társuljon komplex bevezetéssel és felhasználással. Az IaaS-t biztosító komponensek a legelterjedtebb és iparági szabványként jellemzett VMware vSphere virtualizációt, VMware NSX hálózati réteget és VMware VSAN tárolót alkalmazzák. Ebből fakadóan és a széles VMware felhasználói bázisnak köszönhetően, egyetlen virtuális gépet sem kell transzformálni vagy netán újratelepíteni, mikor a Skyblocks IaaS-be költözik. Bármely saját adatközpontból, önkiszolgáló felületen biztosítjuk teljes kiszolgálói csoportok költözését felhőnkbe.
Rendkívül fontosnak tartjuk a biztonságot, ezért azt több rétegben integráltuk megoldásunkba. A VMware NSX által biztosított perimeter és elosztott tűzfalazási képességek elemi szinten hozzák elérhető közelségbe a mikroszegmentációt, ráadásul azt könnyen, értheő felületen az ügyfeleink által konfigurálható módon.
A fizikai kiszolgálói infrastruktúra a Hewlett Packard Enterprise legelterjedtebb eszközeből áll, míg a hálózati rétegben sem elégedtünk meg mással, mint az egyik legjobbal, azaz a Cisco termékeivel.